Rätt kostnader på dina fribrev

Pensionskoll har nu möjlighet att kraftigt minska de kostnader du betalar för att få dina sk. fribrev förvaltade.

Försäkringsbolagen och fondförvaltarna tar ut stora belopp från dina pensionsfonder även efter att Du eller den arbetsgivare slutat betala in premier till ditt pensionssparande. Detta gäller både de pensionspengar som ligger och väntar på utbetalning och även de pensionspengar som fonderats under utbetalningstiden.

Vi har tillsammans med Svensk Handel, SH:Pension och Monyx Financial Group tagit fram en fribrevsförsäkring där du ofta kan sänka fribrevskostnaden till nära hälften.

Pensionskoll.se samarbetar med Monyx Financial Group

Pensionskoll.se har sedan en tid tillbaka ett samarbete med Monyx Financial Group som ger Pensionskolls kunder möjlighet att få hjälp med aktiv fondförvaltning via fondförsäkringar.

Pensionskoll.se och Monyx Financial Group hjälper de kunder som inte vill byta sina pensionsfonder själva. Detta kan givetvis vara både pension och kapitalförsäkringar.

På Pensionskoll får vi dagligen många frågor om hur man byter fonder i försäkringar och vilka fonder man skall välja. Pensionskoll .se ger dock inga råd om specifika fonder utan samarbetar med förvaltare som hjälper våra kunder med en aktiv och ansvarsfull förvaltning.

Genom samarbetet med Monyx Financial Group får vi en kompetent partner som kan erbjuda aktiv förvaltning hos svenska banker och försäkringsbolag. Pensionssparande, kapital-försäkringar, direktfonder och premiepension är några av de produkter Monyx förvaltar.

Monyx viktigaste uppgift är att skapa ökad avkastning för dig som kund.

monyx